Matberedare

Matberedare

En matberedare är till för att hjälpa dig med de svåra momenten i köket. Matbererdaren har flera uppgifter, tex att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök ochnötter och blanda till mindre degar. En bra matberedare skall vara enkel att använda och lätt att rengöra. Det är då som matberedaren är som bäst i köket. Vi har ett stort utbud av olika typer av matberedare.  Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. Det finns matberedare i olika modeller från lite billigare till exklusiva rejäla köksmaskiner.

Olika typer av matberedare

Det finns olika typer av matberedare. Den enklare lite mindre med en kniv som huvudverktyg, denna matberedare är praktisk för att enkelt göra pajdeger, hacka sönder grönsaker, ska du göra större degar eller mala kött i din matberedare så kräver det oftast en större maskin en sk Köksmaskin, en typsik sådan är den klassiska Assistenten eller KitchenAId, dessa är dock mycket dyrare är den enklare matberedaren.

Förfina sökningen
Visa:
Sortera efter:

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 17.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!
http://www.foretagsgavan.se/matberedare