Globalknivar - Auktoriserad Återförsäljare

Tidlösa Global

Alla Globalknivar är gjorda i det hårda och rostfria stålet Cromova 18. Globals design har varit den samma sedan knivarna började tillverkas i mitten på 80-talet. Globalknivarna är kända världen över och det är inte så konstigt...

Knivarna håller skärpan, är estetiskt tilltalande, slitstarka, behändiga och arbetsbesparande och det finns en speciell kniv för varje tillfälle i köket. Det är sådant man gillar om man älskar att laga mat. Matlagningen blir helt enkelt roligare om man har redskap som fungerar. Man blir, ursäkta ordvalet, eggad till gastronomiska stordåd. Enligt vår mening kan man inte få ett bättre omdöme.

Köp din nya Globalkniv här hos oss. Vi har ett stort sortiment av Globalknivar och periodvis även rea på knivar från Global. Ofta specialpriser på knivslip och knivar.


Viktigt! För din egen trygghets skull ber vi dig kontrollera att du köper din Globalkniv hos en legitimerad återförsäljare, annars gäller inte garantin. För att garantin ska gälla vid reklamation eller åtgärd kommer kvitto efterfrågas.

 

Visa:
Sortera efter:

Globalknivar - Auktoriserad Återförsäljare

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar sommartid 09.00 - 13.00 Från 18 juli t.o.m 4 augusti. Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!
http://www.foretagsgavan.se/knivar-och-tillbehor/globalknivar-auktoriserad-aterforsaljare https://www.kocklaget.se/knivar-och-tillbehor/globalknivar-auktoriserad-aterforsaljare