Stekpannor

Välj stekpanna efter behov

När du skall steka finns det några olika varianter av stekpannor att välja mellan. Det finns allt från den enklaste gjutjärnspannan till den avancerade pannan. Vilken som passar beror helt på vad man vill steka och vilka egenskaper man söker. En gjutjärnspanna blir bara bättre med åren om man sköter den på rätt sätt, utan att använda diskmedel i grytan så får den ett naturligt "teflon" lager av stekfett. Diskar du en sådan panna med diskmedel så förstörs ytan och pannan måste fettas in på nytt. Vill man steka med lite fett och utan att maten fastnar så är en belagd stekpanna det bästa alternativet. Men akta så att inte pannan blir för varm då förstörs beläggningen och pannan tappar sina egenskaper.

 

Visa:
Sortera efter:

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 17.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!
http://www.foretagsgavan.se/koksredskap/grytor-och-karl/stekpannor https://www.kocklaget.se/koksredskap/grytor-och-karl/stekpannor