Flameboy Brännare Röd - FlameBoy

Pris: SEK 345.00
Exkl moms: SEK 276.00
Delbetala från: SEK 81.25 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt Flameboy Brännare Röd
Fri frakt över 999kr
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: Tillfälligt slut
brand
Märke: FlameBoy
Artikelnummer: Flameboy
Tillgänglighet: Tillfälligt slut

Flameboy Brännare Röd

Flameboy Brännare Röd

 

Livsmedelsbrännaren är mer än bara snygg. Den är lättanvänd och mycket användbar. Med Flame Boy kan du få till det lilla extra i köket. 

Bränn till pajen eller gratängen lite extra i kanterna, sota laxen, tillaga karamelliserade aprikoser eller gör en Crème brûlée alternativt Crema Catalana. Möjligheterna är många! 

Levereras utan gas pga. transportregler. Gas finns att köpa i de flesta livmedels- eller tobaksaffärer. ( samma sort som till cigarettändare)

Den är tillverkad i melamin och är enkel att använda med vanlig tändargas. Lågan regleras mellan 10-25 mm och hamnar automatiskt i låst läge vid avstängning. En fyllning med butangas räcker normalt i 30-40 minuter. Lågans maxtemperatur är ca 1300°C. 

Används till bränning av maträtter, t.ex. sotad lax och skållning av tomater/paprikor, och efterrätter, t.ex. karamellisering, crème brûlée och crema catalana.

  • Höjd 14,5 cm
  • Arbetstemp upp till 1300°C. 

Recensioner (0)

Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte också

Kundtjänst

Under v. 33 nås kundtjänst endast via mejl. Vi svarar så fort vi kan! Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan.