SICO S250 Plus GN Vakuumförslutare
Från Italien kommer denna vacumförslutare. Ett perfekt sätt att bevara maten på eller förberada vid större fester eller t.ex jul.
Du kan skiva upp julskinkan flera dagar i förväg pch sedan vaccumpacka den. Vid servering klipper man upp påsen och lägger upp på fatet.
Många restaurangen amvänder denna typ av vacuumpackare för att minimera spill och att ha till sous-vide* och kokning.
Användningsområde: Hemmabruk
Max bredd: 250 mm
Antal förseglingar: 1, extra bred
Försegling: Automatisk/Manuell
Förseglingsindikator: Ja
Förseglingstid: Justerbar, 10 nivåer
Vacuum indikator: Elektronisk
Kapacitet: 15 l/min
Tillbehörsport: Ja
Färg: Svart/Grå
Effekt: 400 W
Storlek: 370x255x110 mm
Vikt: 4,25 kg
* sous-vide är ett utryck för delvis färdiga rätter. T.ex kan man förkoka potatisgratin och sedan bara lägga påsen i kokande vatten så är den färdig att servera. Passar till många rätter som köttfärssås, biff ( försteks bara på ytan före vacuumpakning) etc.