Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017 - Rocket Espresso Milano

Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017
Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017

Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017 Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017 Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017 Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017
Pris: SEK 18 990.00
Exkl moms: SEK 15 192.00
Delbetala från: SEK 1 635.00 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017
Fri frakt!
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnummer: Rocket
Tillgänglighet: Beställningsvara

Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017

Rocket Espresso Mozzafiato Evoluzione R, nyhet 2017

Inkommer april 2017

Mozzafiato Evoluzione R från Rocket Espresso är en espressomaskin konstruerad enligt samma principer som professionella men i ett mindre format. Bryggruppen E61 med en massa om 4 kg säkerställer perfekt temperaturstabilitet kopp efter kopp. 
 
Värmeväxlarsystem i Mozzafiato Evoluzione R ger tillgång till bryggning, ånga och hetvatten i korrekt temperatur simultant med ett elektriskt element. Temperaturen i den isolerade tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID) som kan justeras på en panel som är dold bakom spillbrickan. Bryggvattnet cirkulerar genom bryggruppen och värmeväxlaren i tryckkokaren, värmekällan för det är hetvattnet i tryckkokaren. 
 
Vatten kan tas från den inbyggda färskvattentanken på 2,9 liter i Mozzafiato Evoluzione R eller så kan den kopplas till direkt vattenanslutning. Bryggning och fyllning matas av en rotationspump som är den vanligast förekommande pumpen i professionella maskiner. Bryggtrycket kan regleras med en skruv på pumpen som är tillgänglig under maskinen. 
 
De största skillnaderna från dennes föregångare, Cellini Evoluzione V2, är att den nu har elektronisk temperaturreglering och utseendet är ändrat signifikant. Mozzafiato har massiva sidor, alltså hela sidan är i ett stycke. Espressomaskinens vikt ökar därför men utseendet blir ännu lite mer enhetligt och stilsäkert. Förövrigt har även Mozzafiato Evoluzione R nya fötter som är justerbara i höjd samt även en ny design på ångröret och hetvattenkranen.
 
Evoluzione R finns i design Giotto och Mozzafiato. Modellerna är desamma inuti, den enda skillnaden är utseendet.
 
Medföljande Mozzafiato Evoluzione R kommer ett enkelhandtag, ett dubbelhandtag, en tamper, en rengöringsborste, en microfiberduk och rengöringspulver.
 
Beställningsvara 
TEKNISKA SPECIFIKATIONER
Bredd 280 mm
Djup 425 mm
Höjd 400 mm
Pump rotation
Kokare (liter) värmeväxlare/1,8
Vattentank/anslutning 2,9 L/ Ja
Elektronik PID
Effekt element 1200 watt
Nettovikt 30,2 kg

 

Recensioner (0)

Skriv en recension

Relaterade produkter

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 16.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!