ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME KAFFEKVARN - Rocket Espresso Milano

ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME KAFFEKVARN
ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME KAFFEKVARN

ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME KAFFEKVARN ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME KAFFEKVARN
ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME KAFFEKVARN
Pris: SEK 8 490.00
Exkl moms: SEK 6 792.00
Delbetala från: SEK 760.00 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME KAFFEKVARN
Fri frakt!
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: 2 - 3 Dagar centrallager
Artikelnummer: Rocket
Tillgänglighet: 2 - 3 Dagar centrallager
Taggar: Espresso, Rocket,

ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME KAFFEKVARN

ROCKET ESPRESSO - FAUSTO CHROME
 
Fausto från Rocket Espresso är en direktmalande espressokvarn med två justerbara program samt möjlighet till manuellt kontrollerad dosering. Kraftfull 500 W motor ger snabb och exakt malning, dubbel espresso dos på cirka 10 sekunder. Gedigen mikrometerjustering för perfekt justering av malningsgraden. Fausto är enkel att rengöra utvändigt och invändigt så att kaffekvarnen alltid ser bra ut och det malda kaffet alltid doftar och smakar bra. Fausto är utrustad med en lättillgänglig strömbrytare för enkel på- och avslagning.
 
Fausto har en medelstor bönhållare, plats för 600 g espressobönor, vilket betyder att ni kan mala kaffe till ungefär 60 espresso per fylld kaffekvarn. Kaffekvarnens stilrena och klassiska design gör att Fausto ser väldigt bra ut tillsammans med en semi-pro espressomaskin då formgivningen och designen överensstämmer och kompletterar varandra.
 
Insläppet av espressobönor på Fausto justeras med en platt bricka som man enkelt kan dra från eller mot kvarnen. Om man vill ta bort bönhållaren från Fausto men det fortfarande finns espressobönor kvar inuti kan man trycka in den platta brickan så att den täcker hela öppningen och sedan snurra bönhållaren uppåt. Detta kan till fördel göras om man vill rengöra kvarnen eller förmodar att det har uppstått ett problem i kvarnverket. För att rengöra Fausto ska bönhållaren avlägsnas och en dos av Pulygrind ska hällas ned i kvarnverket. Därefter placeras bönhållaren tillbaka på plats. Mal ut Pulygrind kristallerna tillsammans med kaffe tills dess att inga kristaller kommer ut ur malverket, ett par portioner brukar krävas.
 
Kaffekvarnens malningsgrad kan justeras steglöst med hjälp av ett vred. Om ni önskar justering, vrid vredet lite i taget. Om kaffekvarnen Fausto är någorlunda passande inställd behövs det oftast bara en liten ändring. För att checka när kaffekvarnen är korrekt inställd kan ni mala kaffe till en espresso och sedan brygga denna. Pröva er fram tills espresson bryggs i lagom tempo på rätt tid.
 
 
TEKNISKA SPECIFIKATIONER
Bredd 172 mm
Djup 282 mm
Höjd 445 mm
Max Effekt 500 watt
Varvtal 1360 rpm
Malskivor 65 mm
Bönhållare 600 g
Nettovikt 11,5 kg

 

Recensioner (0)

Skriv en recension

Relaterade produkter

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 16.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!