MACAP - M4D CHROME KAFFEKVARN - Macap

MACAP - M4D CHROME KAFFEKVARN
MACAP - M4D CHROME KAFFEKVARN

MACAP - M4D CHROME KAFFEKVARN
MACAP - M4D CHROME KAFFEKVARN
Pris: SEK 7 490.00
Exkl moms: SEK 5 992.00
Delbetala från: SEK 676.67 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt MACAP - M4D CHROME KAFFEKVARN
Fri frakt!
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: 2 - 3 Dagar centrallager
brand
Märke: Macap
Artikelnummer: Macap
Tillgänglighet: 2 - 3 Dagar centrallager
Taggar: Rocket, Espresso,

MACAP - M4D CHROME KAFFEKVARN

MACAP - M4D CHROME
 
M4D är en on-demand kaffekvarn från Macap med en digital timer för perfekt dosering av nymalt kaffe varje gång. M4D har två program för malningstider enkel/dubbel som justeras med hög noggrannhet med hjälp av den steglöst justerbara malningsgraden. Ni kan enkelt programmera om tiderna. M4D är enkel att rengöra utvändigt och invändigt så att kaffekvarnen alltid ser bra ut och det malda kaffet alltid doftar och smakar bra. M4D är utrustad med en lättillgänglig strömbrytare för enkel på- och avslagning.
 
M4D har en medelstor bönhållare, plats för 500 g espressobönor, vilket betyder att ni kan mala kaffe till ungefär 50 espresso per fylld kaffekvarn. Kaffekvarnens stilrena och klassiska design gör att M4D ser väldigt bra ut tillsammans med en semi-pro espressomaskin då formgivningen och designen överensstämmer och kompletterar varandra.
 
Insläppet av espressobönor på M4D justeras med en platt bricka som man enkelt kan dra från eller mot kvarnen. Om man vill ta bort bönhållaren från M4D men det fortfarande finns espressobönor kvar inuti kan man trycka in den platta brickan så att den täcker hela öppningen och sedan snurra bönhållaren uppåt. Detta kan till fördel göras om man vill rengöra kvarnen eller förmodar att det har uppstått ett problem i kvarnverket. För att rengöra M4D ska bönhållaren avlägsnas och en dos av Pulygrind ska hällas ned i kvarnverket. Därefter placeras bönhållaren tillbaka på plats. Mal ut Pulygrind kristallerna tillsammans med kaffe tills dess att inga kristaller kommer ut ur malverket, ett par portioner brukar krävas.
 
Kaffekvarnens malningsgrad kan justeras steglöst med hjälp av ett vred. Om ni önskar justering, vrid vredet lite i taget. Om kaffekvarnen M4D är någorlunda passande inställd behövs det oftast bara en liten ändring. För att checka när kaffekvarnen är korrekt inställd kan ni mala kaffe till en espresso och sedan brygga denna. Pröva er fram tills espresson bryggs i lagom tempo på rätt tid.
 
Det som framförallt skiljer Macaps kaffekvarnar åt är produktionskapaciteten. M4D passar för en mindre restaurang eller ett litet café. MXD är lagom för ett normalt café. M7D är kvarnen som klarar alla de krav som ett café med mycket gäster kräver.

 

Recensioner (0)

Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte också

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 16.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!