Handla varor ända fram till den 20 December för leverans före Julafton. Läs mer om leverans före jul

Chippendale, Silverbestick Smörgåskniv Utgående artikel. - MEMA GAB

Chippendale, Silverbestick Smörgåskniv Utgående artikel.
Chippendale, Silverbestick Smörgåskniv Utgående artikel.

Chippendale, Silverbestick Smörgåskniv Utgående artikel.
Pris: SEK 628.00
Exkl moms: SEK 502.40
Delbetala från: SEK 104.83 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt Chippendale, Silverbestick Smörgåskniv Utgående artikel.
Fri frakt!
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: Beställningsvara
brand
Märke: MEMA GAB
Artikelnummer: MEMAGAB
Tillgänglighet: Beställningsvara

Välj alternativ


Putsmedel:
Taggar: matsilver,

Chippendale, Silverbestick Smörgåskniv Utgående artikel.

Chippendale Silverbestick i 830 silver.  Förrrätts-/smörgåsskniv

Utgående artikel. Kontakta kundtjänst för lagersaldo.

En av de mest populära GAB modellerna har fått namnet efter möbelformgivaren Thomas Chippendale och formen efter hans typiska mjuka enkelhet. 
Material 850 silver
Längd: 177mm
Tål maskindisk

 

Mema/GAB har sina rötter i 1800-talet och ägs av Gense som ingår i KA Rasmussen koncernen och är idag Nordens största och en av Europas ledande producenter av silverbestick  av silverbestick har pågått i mer än 150år. Huvudkontoret ligger i Eskilstuna och där sker fortfarande all tillverkning av silverprodukter.  Kunniga och skickliga silversmeder och formgivare har fört traditionen vidare genom årens lopp och skapat en vacker och tidlös design. Specilutbildade mästare finns inom alla områden. Skickliga hantverkare på Mema/GAB följer besticket redan från första början, specialister på olika behandlingar tar hand om besticket steg för steg.  Det tar runt sex veckor för våra hantverkare att göra en silverplåt till ett färdigt bestick. En kniv genomgår cirka 15 moment , en gaffel cirka 13 moment och en sked cirka 12 moment, innan de är klara.  Stämplarna i silverbesticket är en garanti för att du har köpt ett äkta handgjort silverbestick från Mema/GAB. Bara att lära sig att kontrollera och kvalitetssäkra bestick tar minst 6 månader att lära sig.  Ögat ska bland annat tränas till att kunna se mycket små reflexer och speglingar i silvret. Kontinuerligt kommer representanter från Statens Provningsinstitut och kontrollerar så att silverhalten i besticken är rätt.  Allt för konsumentens säkerhet. Bild från MEMA/GAB stämpelkontroll  

Recensioner (0)

Skriv en recension

Relaterade produkter

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 17.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!