CASO SousVide SV 1000 med inbyggd vacuumförslutare.
Franska kockar änvänder gärna denna typ av SousVide (uttalas såvidd). Vackum packad mat värms till exakt temperatur.
Har du funderat på hur stor matsedel det finns på vissa restaurangen, de använder ofta SousVide tekniken.
Hur fungerar det?
T.ex en bit lax läggs hastigt på stekpannan ca 15 sekunder, vänds till andra sidan. Salta lätt. Plocka upp laxen lägg den i vakuumpåse förslut
Kan sparas i +4 grader många dagar eller i frysen månadsvis.
När du sedan får gäster tar du hela påsen och och lägger ner den i Caso SV1000, välj ca 70grader vatten låt ligga i ca 3-4 minuter . Laxen är som nystekt.
Inget matos. Perfekt resultat precis som stjärnkocken.
Sås. Stekar etc allt fungerar.
Cirkulation Teknik: Vattnet cirkuleras så att temperatur uppnås i hela behållaren
Perfekt vakuum matlagning av upp till 5 portioner
Exakt temperatur på 0,1 ° C intervall
Temperaturer mellan 30 ° C 90 ° C
12 L behållare
Integrerad vakuum maskin för återanvändbara påsar ZIP
Enkel att använda med digital display
Snabb uppvärmning av vatten
Mycket tyst
Enkel rengöring
Stålgaller för enkel separering av påsar / portioner
Mått B/H/T 320 x 270 x 360 mm
El 220-240 V, 50 Hz
Effekt 2000 Watt
Vikt 3,6 kg