BLUEGAZ Paellaset 46 cm 806140


Tillverkare: Bluegaz
Artikelnummer: 806140
Lagersaldo: 2 - 3 Dagar centrallager
1 175 Kr Exkl moms: 940 Kr
Köp

Beskrivning

BLUEGAZ Paellaset 46 cm 806140
 
Laga Paella som spanjorerna. Investera i ett komplett paellaset och bli paella-proffs på nolltid! Detta praktiska matlagningskit innehåller en paellapanna på 46 cm i diameter, en ringbrännare på 40 cm i diameter samt ett par stödben.
Ta din matlagning till en högre nivå med ditt alldeles egna paellaset! Med detta set får du allt du behöver för att tillaga paella utomhus. Setet innehåller en paellapanna i polerat stål, en gasbrännare med två ringar samt ett par praktiska stödben (observera dock att slang och regulator måste köpas till). Paellapannan har en diameter på 46 cm vilket gör det möjligt att laga upp till 12 portioner mat och de två ringarna hjälper till att variera värmen.
Paellasetet placerar du sedan enkelt på altanen och kopplar ihop med en gasolflaska, sen är det bara att vrida på reglagen och börja tillagningen.
Förutom att du får väldigt god mat så får du ett paellakit i trädgården och du kan blir en riktig spansk mästerkock framför dina gäster.Givetvis kan du grilla på den.

Komplett paellaset för hela familjen eller en mindre festStor nog för 8 huvudrättsportioner eller 12 smårättsportionerInkluderar ringbrännare, stödben och en paellapannaTillverkad i Valencia – paellans ursprungEffekt: 11,7 kWGastryck: 28-30 mbar2 reglage2 ringarMaterial, ringbrännare: Kallaminerad stål belagt med emaljMaterial, paellapanna: Polerat stål. Behöver stekas in före användning*Diameter, ringbrännare: 40 cmDiameter, paellapanna: 46 cmArbetshöjd: 75 cmOBS: Slang och regulator ingår ej* Olja in pannan med olivolja / rapsolja. värm med svag värme ca 40-60 min. Torka av med papper. Diskas inte.Efter matlagning torka ur pannan ( ev diskas) tag lite olja och gnid in pannan.